AeroDR TX Цифрова мобилна рентгенова система

Динамична цифрова рентгенография (DDR) за разширяване на
възможностите за мобилно рентгеново изобразяване.Новаторска мобилна рентгенова система, която може да предостави повече информация от конвенционалните статични изображения.

Безжична DDR в мобилна рентгенова система

Чрез предаване на поредица от импулсни рентгенови лъчи и показване на поредица от статични изображения мобилната DDR визуализира движението на структури като бели дробове и диафрагми, като предоставя повече информация от конвенционалните статични изображения за рентгенография на легло в интензивно отделение и други области, без да е необходимо пациентът да се премества.

Шкаф с възможност за зареждане на детектора

Шкафовете се намират в предната и задната част на основния модул, за да поберат общо три детектора, което позволява автоматично захранване на детекторите чрез простото им зареждане. В положение за паркиране рамото служи като заключващ механизъм за предотвратяване на кражба (размер 1417/1717).

Втори екран на главата

Вторият екран със сензорен панел, разположен в сглобката на главата, позволява на потребителя да проверява и променя условията на експозиция за постигане на ефективен работен процес. Разстоянието между рентгеновата тръба и обекта също може да се измерва и показва автоматично.

Компактен дизайн с ширина 540 мм

Благодарение на компактния си размер този апарат може лесно да бъде преместен на всяко място, включително в интензивни отделения и операционни зали.

Голям 19-инчов екран

Големият 19-инчов монитор със сензорен панел улеснява разглеждането на експонираните изображения и използването на сензорния екран. Освен това разполага с дисплей за нивото на батерията и система за влизане чрез цифрова клавиатура или RFID карта.

Четиристепенно телескопично рамо

Докосването на ръкохватката освобождава електромагнитната спирачка, което позволява на потребителя да движи колоната и рамото. Рамото може да се удължава до 1220 мм, а колоната може да се завърта до 317°, за да покрие широка зона на експозиция.

Поддръжка на движения за фино позициониране

Превключвателят за управление на движението в горната част на ръкохватката позволява на потребителя да движи всяко колело
самостоятелно, което подпомага движенията за фино позициониране.

AeroDR TX Спецификации: