AeroDR NS 1417

Съчетавайки детектор с добри характеристики и конзола „всичко в едно“, той спомага за простото и лесно въвеждане на DR система.

CsI сцинтилатор, разделителна способност 150 µm

AeroDR NS1417 е начален модел, но осигурява високо качество на изображението, като използва сцинтилатор CsI и поддържа размер на пиксела 150 µm. Той осигурява MTF от 72 % (1 цикъл/мм) и висока рязкост и реализира отлична визуализация, особено за ортопедични изображения.

Входящ модел с богати спецификации

Като начален модел, този детектор DR поддържа всички необходими функции. Включва отлични спецификации, включително автоматично откриване на експозиция (AED), без да е необходима връзка с рентгеново устройство, степен на водоустойчивост IPX1, функция за съхранение на изображения за използване без конзола в болнично отделение и висока производителност от 10-секундното време на цикъла.

Система "всичко в едно" с ImagePilot

В софтуера е включена конзола „Всичко в едно“, „ImagePilot“; за управление на детектора DR. В допълнение към функцията Mini-PACS, ImagePilot осигурява голямо разнообразие от функции, включително измервания, необходими в ортопедичната област, функция за докладване и BS процес за подтискане на костни структури в изображения на гръдния кош. Следователно той може да бъде предложен като универсален пакет за различни видове заведения.

AeroDR NS 1417 Спецификации: