Ние, ИДСМ, с гордост предлагаме широк набор от авангардни медицински продукти и решения от Konica Minolta Healthcare, световно признат лидер в технологиите за изображения.

Нашето сътрудничество с Konica Minolta Healthcare ни позволява да предоставяме усъвършенствани решения, които се справят с развиващите се предизвикателства в здравеопазването. Konica Minolta Healthcare стои в челните редици на технологиите за изображения, определяйки глобални стандарти за иновации и високи постижения. Нашето партньорство ни позволява да ви предоставим най-съвременни решения, предназначени да отговорят на непрекъснато нарастващите изисквания на съвременното здравеопазване.

Ние, ИДСМ, сме се специализирани в предоставянето на пазара на болници и клиники с първокласни дигитални диагностични рентгенови системи за изображения. Нашите предложения включват авангардна технология и иновативни решения, които дава възможност на здравните специалисти да поставят точни и навременни диагнози, рационализират информационните потоци, автоматизират процесите и подобряват цялостната ефективност на операциите в здравеопазването и грижите за пациентите.