AeroDR3 1417/1717HL Първокласни безжични детектори с плосък панел без стъкло

AeroDR HL е най-високият модел от семейството AeroDR с TFT подложка без стъкло. Тежи само 1,9 кг, включително батерията, което е по-леко от CR касета. Предлага се в модели с разделителна способност 100μm и 200μm в зависимост от протокола за експониране.

TFT подложка без стъкло

Предишната серия AeroDR използваше TFT подложка от стъклен материал, което представляваше проблем по отношение на по-ниското тегло. За настоящия AeroDR 3 Konica Minolta използва първата си TFT подложка, изработен от тънък филм, и заедно с преработката на вътрешната структура успява значително да намали теглото.

Реализиране на лек корпус, който превъзхожда този на CR касетите

Чрез използването на безстъклена TFT подложка и преразглеждането на вътрешната структура AeroDR3 постигна ултралеко тегло от 1,9 kg (4,2 lb), включително батерията. Лекотата далеч надхвърля тази на CR касетите, което значително намалява работното натоварване на оператора при експониране на касети с помощта на мобилен рентген.

Дизайн на ръкохватката за по-лесно боравене

По цялата повърхност на задния панел е предвидена 4-милиметрова вдлъбнатина, за да се улесни държането на детектора. Този отличен дизайн позволява на пръстите ви лесно да се захванат за панела от всяка посока и помага на захвата.

Лесно хващане за потребителите във всякакви ситуации

Лесният за хващане панел подпомага работата на оператора в различни ситуации на рентгеново изследване. Той може да намали стреса на операторите, които могат да изпитат чувство на умора след употреба или притеснение от изпускане на панела.

Монокок структура на корпуса

За външните материали се използва карбонов SMC (Carbon Sheet Molding Compound). Корпусът е със сложна форма, но безпроблемна структура, лек, но много твърд и достатъчно издръжлив, за да отговори на изискванията в областта на медицината.

Антибактериален карбонов корпус

Антибактериален материал, съдържащ Ag (сребро), е вместен в материала на корпуса на AeroDR3. Антибактериалният агент е равномерно разпръснат в материала по посока на дебелината. Антибактериалното свойство не се губи поради драскотини при ежедневна употреба.

Висока разделителна способност 100/200 μm размер на пиксела

AeroDR3 предлага най-малкия размер на пиксела в света – 100 μm. Процесът ви позволява да използвате 100 μm или 200 μm в зависимост от вашия протокол за рентгенография.

Процес за обработка на изображения "REALISM" за AeroDR3

„REALISM“ е процес за обработка на изображения, разработен за максимално подобряване на качеството на изображенията на AeroDR3 с пиксели с висока разделителна способност и висок DQE. Благодарение на подобрената си обработка за повишаване на честотата той може по-вярно да изобразява както нискочестотни, така и високочестотни области и реалистично да създава изображения на фини структури, като например костни трабекули, и на дебели части на тялото (области с ниски дози).

Запазване на контраста при по-ясно изобразяване на цялото изображение Процес за обработка на изображения "REALISM" за AeroDR3

С подобрената обработка на компресията на динамичния обхват и нововъведената LUT се осигуряват стереоскопични изображения чрез изразяване на отделните структури от областите с ниска доза до областите с висока доза.

Интелигентна решетка

Интелигентната решетка е технология за обработка на изображения, която подобрява контраста на изображението чрез премахване на ефектите от разсеяното лъчение чрез обработка на изображението. Тя позволява на потребителите да получават висококачествени изображения без растер от мобилна рентгенография.

Подобряване на изображението на тръби и марли

Тази обработка на изображенията е специално разработена, за да улесни проверката на оставащия обект при хирургични изображения и да потвърди позицията и маршрута на пътуването на катетъра. Обектите, които са трудни за откриване с нормална обработка на изображенията, могат да бъдат подчертани.

AeroDR3 1417 HL Спецификации:

AeroDR3 1717 HL Спецификации: